Ett spännande besök

Ni som själva jobbar eller har jobbat i restaurangbranschen känner förstås till det bästa med det här yrket – att man får träffa så många spännande och underbara människor! Vi på Lilla Italien har en speciell förkärlek till lite större bokningar och evenemang, där det kommer en hel grupp med människor från ett företag eller en organisation för att äta eller ha fest hos oss. Vid dessa tillfällen får man chansen att verkligen lära känna människor och få en känsla av dem!

Vi har ofta sådana event här på restaurangen och vi har alltid oerhört nöjda gäster. För att sprida lite ljus över den här delen av vår verksamhet tänkte vi passa på att berätta om ett väldigt trevligt företag som var här och abonnerade restaurangen ganska nyligen: Garantilotto. Företaget var på besök i Sverige och hade fått tips om vår restaurang av en affärskontakt, och när de ringde och bad att få boka restaurangen var svaret förstås ja!

Det här var ett så fruktansvärt trevligt gäng och medan vi höll på med förberedelserna för kvällen berättade deras medarbetare om sin verksamhet och den bettingsida de driver och arbetar med. Det här väckte starkt intresse hos flera av herrarna i vår personal, som aldrig tackar nej till lite extra spänning i tillvaron.

Gänget på Garantilotto var hur som helst supernöjda med kvällen, servicen och maten, och lovade att komma tillbaka vid nästa Sverigebesök. De beskrev upplevelsen så här:

“Under vårt besök i Sverige käkade vi middag på Lilla Italien. Det kom att bli resans absoluta höjdpunkt. Maten är underbar och servicen precis så personlig och varm som den kan vara!”

Och är det inte just det som är så spännande med vår bransch? Att människor från så vitt skilda affärsområden kan mötas och lära känna varandra under en sådan här kväll. Ja, det tycker i alla fall vi!