Olika event

På Lilla Italien tycker personalen att det är viktigt att ha roligt, och av just den anledningen ordnas med jämna mellanrum event för gästerna. Vissa saker är stående i kalendern, och andra kommer tillbaka då och då, medan vissa speciella saker kanske bara sker en eller två gånger. Om du tittar in kan du alltid få veta vad som är på gång i restaurangen just nu, och även informera om vilka event som har planerats för lite längre fram, så att du kan boka upp dig i god tid.

Temakvällar

Med jämna mellanrum får Di Stefano för sig att arrangera speciella temakvällar. Det kan vara allt ifrån vinprovning till en speciell Venedigafton, där menyn är speciellt ihopsatt för just det temat. Andra gånger har vi haft Las Vegas afton med tema casino, gästerna kunde spela poker och roulette. Rouletteborden fick vi hit i samarbete med Garantilotto.

Karaokekvällar

karaoke-bachelorette-partyVarannan torsdag är det karaoke på Lilla Italien. Just denna kväll tar man faktiskt ett litet steg från den annars så kompromisslösa italienska tematiken, och låter musik från hela världen flöda genom lokalen. Karaoken brukar dra igång lite senare på kvällen, strax efter tio, när de flesta har ätit klart, och då förvandlas både baren och matsalen till ett härligt fest- och musikrum, där vem som helst får ta chansen att sjunga sin favoritlåt inför en stor och positiv publik. Det är alltid god stämning på karaokekvällarna, så oroa dig inte om du vanligtvis bara sjunger i duschen – du kommer att få både applåder och hejarop hur ovan din stämma än är!

Fotboll

Med jämna mellanrum visas också fotboll på helgerna. Då ligger förstås fokus på italienska ligan, men man brukar även visa VM och andra lite större turneringar. Då visas förstås både Italiens och Sveriges matcher. Matcherna visas i baren, så om det är någon speciell match du vill titta på går det förstås bra att säga till Johnny att slå på TV:n.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *