Vår catering

På Lilla Italien har vi lång och gedigen erfarenhet av att ordna catering. Vi är mycket flexibla och kan ofta hjälpa till på de allra flesta typer av event, även med kort varsel. Om du planerar en fest eller ett bröllop, eller nästan vilken typ av event som helst, så tveka inte att komma in och prata med oss om vad vi kan hjälpa just dig med. För enkelhetens skull så har vi gjort lite kortare förklaring av vad vi kan erbjuda här, och delat upp vår cateringverksamhet i två kategorier.

Catering hos dig

Mandarin_Oriental_New_York_Asiate_restaurantVi kommer gärna till ditt hus eller lägenhet eller hyrda festlokal för att laga mat eller driva bar. Om det finns tillgång till kök kan vi göra mer avancerad matlagning, men även om så inte är fallet kan vi ta med oss det mesta färdigt. Det finns mycket italiensk mat som går bra att servera kall, och på mingelfest eller till buffé kan det nästan vara en fördel. Hur som helst är vi flexibla, och alltid beredda att jobba för att hitta en lösning som passar just dig.

Catering hos oss

Om du inte har hittat någon bra lokal, eller om du bara inte är sugen på allt jobb och slit som är förknippat med att ha en fest hemma hos dig själv, så går det alldeles utmärkt att hyra Lilla Italien för din egen privata fest. Eftersom vi normalt har öppet alla dagar i veckan kan det dock vara bra med lite extra lång framförhållning vid bokningen om du är intresserad av att ha hela restaurangen för dig själv. Vi måste ju förvarna våra stamgäster om att de inte kan komma till oss på just din speciella kväll. Om du väljer att hyra hela Lilla Italien har du tillgång till hela personalstyrkan, och antingen den vanliga menyn, eller en som är speciellt komponerad för just dig. Välkommen att titta in och diskutera saken med oss!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *